Ongekende én duurzame slaapbeleving met Coco & Cici

Ons zachte en duurzame beddengoed, gemaakt van 100% TENCEL™, is samengesteld door experts om jou een ongekende slaapbeleving te geven. TENCEL™ is een van de duurzaamste stoffen ter wereld. Het is een duurzame variant op de stof Lyocell en is ontwikkeld door het Oostenrijkse duurzame stoffenbedrijf Lenzing AG en afkomstig van eucalyptusbomen. Lenzing beheert zijn bossen en produceert zijn stoffen volgens circulaire principes en strenge duurzaamheidsstandaarden.

Waarom wij TENCEL™ gebruiken

De beste slaapervaring is er een zonder zorgen.
Daarom kiezen we heel bewust voor TENCEL™.

TENCEL™ scoort het hoogst op het gebied van algemeen welzijn wanneer het wordt vergeleken met synthetische stoffen en katoen, niet alleen omdat het zacht is en zeer ademend, maar ook omdat TENCEL™ 50% meer vocht absorbeert dan katoen en bacterievorming op zeer effectieve, natuurlijke wijze tegengaat. Uit onderzoek blijkt niet voor niets dat de slaapkwaliteit bij de meerderheid van de deelnemers sterk verbeterde onder TENCEL™ beddengoed.

Gemiddeld brengen we 32 jaar van ons leven slapend door. Tijdens je slaap herstelt je lichaam en laad je je batterij op voor de volgende dag. De perfecte voorwaarden voor een goede nachtrust creëren, is dus eigenlijk heel logisch. Volmaakt beddengoed is zo’n voorwaarde. En omdat TENCEL™ niet alleen heerlijk is om onder te slapen, maar ook eerlijk en eco-vriendelijk wordt geproduceerd, kunnen wij in elk geval nóg beter slapen.

Duurzaam
Zacht
100% plantaardig
Vocht absorberend
Ongunstig voor bacterie groei
Temperatuur regulerend
Shiny
Soepel
Sterk