30 nachten proefslapen

Wij zijn zo zeker van ons 100% TENCEL™ beddengoed, dat jij het zorgeloos 30 nachten mag proberen!

Better sleep, better you! Het is niet voor niets ons credo. We willen dan ook niets liever dan iedereen de best mogelijke nachtrust laten beleven. Misschien slaap jij al jaren onder katoen en vind je het spannend om onder iets anders te gaan slapen of ben je benieuwd of Tencel echt de stof van je dromen is? Dat snappen wij. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat jij beter en lekkerder gaat slapen onder ons 100% Tencel beddengoed, mag jij 30 nachten proefslapen.  

Ben je na deze sleep trial toch niet verliefd geworden (we kunnen het niet ons voorstellen, maar goed) op deze nieuwe slaapbeleving? Geen probleem, dan geven wij jou het volledige aankoopbedrag terug. Zorgeloos proberen dus!

Hoe werkt het?

Heel simpel! Jij koopt een dekbed, dekbedovertrek en/of hoeslaken van 100% TENCEL™ en gaat ervaren hoe dit voelt. Als je onverwacht toch niet helemaal fan geworden bent van ons TENCEL™ beddengoed, dan stuur je het gewoon terug en geven wij jouw aankoopbedrag terug! Het enige wat wij van jou vragen is dat je er minstens 2 weken onder slaapt voordat je beslist of je er blij mee bent.

Voorwaarden  
 • Producten die onder de ''proefslapen'' collectie vallen mogen na 30 nachten gebruikt worden teruggestuurd. Je hoeft alleen de retourkosten te betalen.

 • Retourneren? Volg dit stappenplan:
 1. Stuur binnen 30 dagen een email naar info@coco-cici.com met het onderwerp: ''retour proefslapen''. Vermeld in de email:  
  - Naam + adres

  - Datum van aankoop
  - Ordernummer
  - Reden van retour

 2. Wij sturen jou vervolgens een email met verdere instructies.

 3. De producten moeten binnen 10 dagen bij ons binnen zijn.

 4. Als wij jouw retour gestuurde producten in goede orde ontvangen hebben zullen wij jouw aankoopbedrag terugstorten. Dit kan maximaal 14 dagen duren. Terugbetalingen zullen worden gedaan via hetzelfde systeem dat is gebruikt om de producten te betalen.
Het idee van proefslapen is dat je onze producten kan proberen. Daarom mag je niet meer dan 1 dekbed, 1 dekbedovertrek en 1 hoeslaken retourneren. 

Let op
  • Proefslapen geldt alleen voor ons 100% TENCEL™ beddengoed. Onze bamboe collectie valt buiten deze actie.
  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die tijdens het transport verloren gaan en zullen in dergelijke omstandigheden geen geld teruggeven.
  • Alvorens producten van onze website te kopen, graag goed controleren of de maten en kleur correct zijn.
  • Om voor onze retournering in aanmerking te komen, moeten de goederen gewassen en nog in redelijke staat verkeren.
  • Je hebt de wettelijke plicht om redelijkerwijs zorg te dragen voor de artikelen. Bij schade en misbruik zoals: vlekken, rook en/of waterschade, brandschade, geuren, scheuren, vervuiling door hardnekkige vloeistoffen inclusief lichaamsvloeistoffen, zullen wij geen geld retourneren.
  • Het direct omruilen van een artikel is helaas niet mogelijk. Om het gewenste artikel te ontvangen kun je een nieuwe bestelling plaatsen en de andere aan ons retourneren.