Voorwaarden 30 nachten proefslapen

Wij zijn zo zeker van al ons beddengoed, dat jij het zorgeloos 30 nachten mag proberen!

Better sleep, better you! Het is niet voor niets ons credo. We willen dan ook niets liever dan iedereen de best mogelijke nachtrust geven. Misschien slaap jij al jaren onder katoen en vind je het spannend om onder iets anders te gaan slapen of ben je benieuwd of TENCELLyocell of Eco Bamboe echt de stof van je dromen is? Dat snappen wij. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat jij beter en lekkerder gaat slapen onder ons beddengoed, mag jij 30 nachten proefslapen. 

Het enige dat we van je vragen is dat je er 14 dagen onder slaapt. Ben je na deze slaaptest toch niet verliefd geworden op deze nieuwe slaapbeleving? Geen probleem, dan geven wij jou het volledige aankoopbedrag terug. Eenvoudig uitproberen dus!

Hoe werkt het?

Heel simpel! Jij koopt een dekbed, dekbedovertrek en/of hoeslaken en gaat 14 dagen ervaren hoe dit voelt. Als je onverwacht toch niet helemaal fan geworden bent van ons beddengoed, dan stuur je het gewoon terug en geven wij jouw aankoopbedrag terug. Uiteraard gaan wij er vanuit dat je hooked bent en nooit meer ergens anders onder wil slapen.

Voorwaarden
 • ''Proefslapen'' is een extra service voor onze nieuwe klanten om ons heerlijke beddengoed uit te proberen! Vind je het toch niet fijn slapen? Dan mag je jouw bestelling retourneren. Deze extra proefslapen service is alleen geldig voor producten die direct via onze website besteld zijn.
 • Het idee is dat je kan testen of je de slaapbeleving prettig vindt. Het is daarom NIET mogelijk om gebruikte producten te ruilen voor een andere kleur of maat. Dit mag alleen als het nog ongebruikt is. (Alvorens producten van onze website te kopen, graag goed controleren of de maten en kleur correct zijn).
 • Producten die onder de proefslapen collectie vallen mogen 30 nachten gebruikt worden. Je hoeft alleen de retourkosten te betalen mocht je het beddengoed toch willen terugsturen.
 • Alle dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens van 100% TENCEL™ Lyocell en Eco Bamboe vallen onder de proefslapen collectie.
 • Proefslapen kan per huishouden onder één zomer en lente/herfstdekbed en één dekbedovertrek en één hoeslaken.
 • Losse kussenslopen doen niet mee aan onze proefslapen service.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die tijdens het retourtransport verloren gaan en zullen in dergelijke omstandigheden geen geld teruggeven.
 • Om onze producten te kunnen retourneren, moet het beddengoed (behalve de dekbedden) gewassen en nog in redelijke staat verkeren.
 • Je hebt de wettelijke plicht om redelijkerwijs zorg te dragen voor de producten. Bij schade en misbruik zoals: vlekken, rook en/of waterschade, brandschade, geuren, scheuren, vervuiling door hardnekkige vloeistoffen inclusief lichaamsvloeistoffen, zullen wij geen geld retourneren.

Retourneren

Volg dit stappenplan:

 1. Stuur binnen 30 dagen een email naar info@coco-cici.com met het onderwerp: ''retour proefslapen''. Vermeld in de email:
  - Naam + adres

  - Datum van aankoop
  - Ordernummer
  - Reden van retour

 2. Wij sturen jou vervolgens een email met verdere instructies.

 3. De producten moeten na ontvangst van de instructie email, binnen 10 dagen bij ons binnen zijn.

 4. Als wij jouw retour gestuurde producten in goede orde ontvangen hebben zullen wij jouw aankoopbedrag terugstorten. Dit kan maximaal 14 dagen duren. Terugbetalingen zullen worden gedaan via hetzelfde systeem dat is gebruikt om de producten te betalen.