Geluk is: goed slapen

DAT HOEVEN WE JE NIET TE VERTELLEN, EN TOCH BLIJFT DE INVLOED VAN BEDDENGOED ONDERSCHAT.

Daar willen wij wat aan doen.

Mensen nemen vaak genoegen met lakens die eigenlijk te wensen over laten. Best raar, toch, als je bedenkt hoeveel tijd je in je bed doorbrengt? Wij willen daar graag verandering in brengen. Tijdens een van onze verre reizen kwamen wij in aanraking met de meest betoverende stof die we ooit hadden gevoeld. Dit bleek het relatief onontdekte TENCEL™. De stof overtrof al onze verwachtingen en bleek als bedlinnen in staat om onze eigen slaap naar een hoger niveau te brengen. Deze ultieme slaapervaring brengen we nu naar jou.

ons doel
Jou het beste gevoel tussen de lakens geven.

Toen eenmaal bleek dat TENCEL™ van het Oostenrijkse premium natuurstoffenbedrijf Lenzing dé stof was, zijn we enthousiast aan de slag gegaan met de productie van hét, in onze ogen, volmaakte beddengoed. Alles vanuit de heldere filosofie dat onze producten de wereld zachter moeten maken. Zo is onze droomcollectie tot stand gekomen: luxe beddengoed zo zacht als zijde, verkoelend in de zomer en warm in de winter, vervaardigd van 100% TENCEL™.

Onze belofte: het zachtste beddengoed. Niet zacht? Geld terug.

Vind jij, net als wij, duurzaamheid belangrijk? Bekijk dan hier ons duurzaam gedachtegoed. We vertellen je graag over ons productieproces en over het klimaatvriendelijke TENCEL™ . Over wat wij doen voor mens en milieu. Daar slaap je straks vast nóg lekkerder van.