Over ons


Coco & Cici is het resultaat van een
jarenlange zoektocht naar het allerfijnste,
meest duurzame, beste kwaliteit bedlinnen
out there.

Een high-end label met een ongekende missie: sensationeel zacht, duurzaam en ultiem
luxe beddengoed maken waaronder ieder slaapprobleem verzacht. Wij geven niet alleen
jouw slaap, maar ook jouw slaapkamer een dikke upgrade. 


Onze belofte:
''Hét zachtste beddengoed''

 

Cathelijne (37) en Marije (42) ontmoetten elkaar bijna 20 jaar geleden tijdens hun studententijd. Hun levensreizen bracht de twee langs dezelfde bestemmingen. Een gedeelde voorliefde voor goed slapen en echt fijn beddengoed was de kickstart voor het avontuur als slaap experts.

Ze hadden torenhoge eisen en vonden in Tencel de meest betoverende stof waar ze naar verlangden. Het overtrof alle verwachtingen en bleek als bedlinnen in staat om slaap naar een hoger niveau (lees: je allerbeste nachtrust ooit) te brengen.

Snel stonden vrienden, vrienden van vrienden, familie en kennissen in de rij om een set droom lakens te bemachtigen.

Het enthousiasme van dit duo, hun tomeloze energie na al die nachten goede slaap en de uitzonderlijke zachte lakens zorgen ervoor dat een fan base aan blije klanten, eigenaren van beddenspeciaalzaken en luxe warenhuizen
ook snel om waren.

Een unicum: nooit eerder hadden ze zulk
zacht beddengoed in handen gehad van
deze unieke kwaliteit.

  

Slaap(kamer) upgrade


Tencel, de stof van het Oostenrijkse premium natuurstoffen bedrijf Lenzing, bleek de stof der stoffen te zijn. Zorgvuldig, gifvrij verbouwd in verantwoord beheerde duurzame bossen. Coco & Cici maakte samen met hen een weving zo zacht, uniek en luxe dat het simpelweg de allermooiste kwaliteit is die er bestaat.


Een droomcollectie kwam tot stand en Coco & Cici tot leven. Een sophisticated label met beddengoed zo zacht als zijde, verkoelend in de zomer, warm in de winter. Verslavend lekker waardoor je na een nacht slapen nooit meer iets anders wil...


Coco & Cici: 
''Love at first touch''